Akupunktur

Akupunktur i Fredericia

Akupunktur er, som zoneterapien en meget gammel behandlingsform.

Kroppen rummer mere end 300 forskellige akupunktur eller akupressur-punkter fordelt på hele kroppen foruden alle de punkter, - der også findes i ørene!
Kroppens energi - CHI – fordeles via forskellige meridianbaner rundt i kroppen og forsyner alt inden i os med denne livsenergi CHI.
Hvis du er kommet i ubalance fysisk eller mentalt, er det min fornemmeste opgave ud fra en grundig forsamtale at sammensætte en akupunktur kombination, så du hurtigst muligt kommer i balance igen.
 

Nåleskræk?

Nålene jeg bruger til akupunktur er sterile, nikkelfri engangsnåle, og er MEGET tynde.
De fleste jeg møder i klinikken med nåleskræk, stammer faktisk fra nåle, der er blevet anvendt ved f. eks blodprøvetagning.
Jeg bruger tid på at takle denne nåleskræk.
Jeg sætter en ære i at afmystificere akupunkturnålene og motiverer gerne til at prøve bare én enkelt nål. Jeg respekterer din reaktion – men langt de fleste gange er skrækken gjort til skamme!!
 

Kvalmebehandling

Til behandling af graviditetskvalme har jeg god erfaringer med akupunktur og efterfølgende Sea Band (kvalmearmbånd).

Til behandling af kvalme pga. kemoterapi har jeg god erfaring med en kombinationsbehandling bestående af akupunktur, zoneterapi og magnetfelt-terapi, da disse tilsammen i høj grad hjælper kroppen til at udskille og afgifte, styrke immunforsvaret og afbalancerer krop og sjæl. Endvidere har jeg positiv erfaring med at reducere føleforstyrrelser i fingre og tæer på grund af kemoterapi.
  

Rygestop

I klinikken er det også muligt at bestille tid til RYGESTOP.
Denne behandling udføres med øreakupunktur.
Enhver form for afvænning medfører blodsukker fald,
så derfor kan det være en rigtig god idé at overveje
sunde mellemmåltider inden du går i gang.

 

Akupunktur-behandlingen foregår fortrinsvis i klinikken, men under særlige omstændigheder kører jeg også ud og giver akupunktur.

 

Ring til mig på tlf. 4091 5612 og 
bestil tid til akupunktur.