I medierne

 

Indslag i Radio Jupiter 


  

Kroppens fantastiske univers 1. del

I denne udsendelse, som er den første af to, fortæller Vibeke om den mere ”fysiske” del af de behandlingsformer som hun anvender og som er : zoneterapi, nerverefleksologi, akupunktur og magnetfelt-terapi.

  

Kroppens fantastiske univers 2. del

Denne udsendelse omhandler den psyko- spirituelle del af de behandlingsformer klinikken tilbyder. Vibeke arbejder med healing, clairvoyance, farveterapi, energiopdatering og traumehealing, tarotkort, samt holder endvidere foredrag og workshop.

   

   

Inslag fra Radio VLR

Farveterapi november 2015

 

Organuret februar 2011

 


Interviews

Interview på BetterWing, december 2015

 


AvisArtikler

 Klinik VIBE elbobladet 2019.08.23 

Artikel i Elbobladet omkring min bog
"Når engle får ben" - 20-08-2019 

Når engle får ben er rettet mod mennesker, som er sensitive og som ofte kan føle sig forkerte, sårbare, mindreværdige. Den skal med forfatterens ord være med til at få forståelse for vigtigheden af følelsesmæssig og spirituel bevidsthed og støtte til at udvikle dig hen imod Dit sande jeg og til at kunne leve og gå med lethed og autentisk styrke.

Bogen kan købes her

 

10 aars Jubi     Elbo 03 16

 

 Nerverefleksologi - et helende tryk 

NERVEREFLEKSOLOGI

Jeg er SÅ glad for, at jeg har taget denne overbygning til zoneterapien, fordi en kombination af disse to behandlingsformer simpelthen sætter større fokus på kroppens egen energiarbejde og helingsproces.
Det vil sige, at du som kunde får MERE for pengene, da energi-flowet i kroppen kommer til at gå langt dybere og hurtigere end med blot zoneterapien alene... DET ER SIMPELTHEN FANTASTISK, synes jeg.   

Læs mere om behandlingsmetoden her

 

artikel 2015  Tag på opdagelse i farvernes universKlinik Vibe artikel i Budstikken    Zoneterapi  jan 2011 s  Gode-tanker  Organur   Krop-psyke   Tanker-kan-flytte   Zoneterapi-og-kraeft       forklaringsproblem s  sep 2006 s